Aldri en torsdag uten...

28.08.2008

Fritt omskrevet fra et slagord knyttet til en herværende hovedstadasavis så minner vi om at vi også denne torsdagen byr på 10 spennende travløp.

Året har flest "hverdager" og med kun 5 tildelte V75-arrangementer i ået, ja så har vi desto flere "hverdager" på terminlisten. Denne torsdagen er en av dem, men for den årvåkne programleser så kan man registrere at vi med unntak i "hurtigklassen" for varmblodshestene, kjører bortimot fulle felter i alle dagens løp.

Dette er veldig gledelig og gjør mange av dagens løp til gode spilleløp. Bergen Travpark ønsker å tilby flest mulig gode spilleløp for blant annet å kunne velge ut tilpassede V5-løp. Denne gang har vi lagt oss på en "favoritt-profil" etter forrige omgang  ha sendt avgårde 5 V5-løp som til slutt endte opp med en V5-utbetaling på over kr. 30 000.

Å ikke bli for foutsigbar eller å få et "stempel" på seg at man er en "favorittbane" er noe vi jobber aktivt for å unngå. Tidvis må det nødvendigvis bli V5-omganger med lav utbetaling da vi har et noe begrenset hestemateriell å skrive ut løp etter, men vi føler at vi den siste tiden stort sett har tilbudt spillerne gode spilleprodukter.

Godt spill også denne gang og velkommen til Bergen Travpark for de som har anledning til å dele noen timer i godt lag med spill, sport og spenning.