Askøyværingene inntar Travparken

30.09.2008

Torsdag 2.oktober er det Askøy Trav og Hestesportslag som sammen med Bergen Travpark inviterer til ukens høydepunkt for de travfrelste

Denne gang er det Askøy Trav og Hestesportslag sin tur til å arrangere sponsordag. Bergen Travpark er velsignet med mange driftige travlag som i tur og orden ønsker å arrangere travlagsdager ifm.stevnene våre og dette setter vi stor pris på. Rekruttering til travsporten er sportens viktigste oppgave og ofte er det førstegangsbesøkende blant lagenes sponsorer. Vi ønsker delegasjonen fra Askøy hjertelig velkommen og håper på en flott dag og har vi værgudene med oss så unngår vi gjerne å få markert at høsten har meldt sin ankomst også.

Å kjøre travløp i Bergen samme kveld som hele byens "kjæledegge nr.1", SK Brann skal spille en avgjørende europacup på Riazor Stadion i Coruna i Spania, ja det er jo ikke akkurat et scenario for å sette publikumsrekord på Travparken, men når det nå er klart at kampen skal sendes på TV 2 Zebra så er det å få med seg flest mulig løp hos oss før man bunkrer opp foran TV'en kl.21.00.

Vi skal ihv.fall ta godt i mot dem som kommer og håper de av dere som tar turen får en hyggelig aften og gjerne blir noen gevinstkroner rikere også, hvem vet.