Bergen Travpark et "fristed" i desember ?

03.12.2008

Desember måned er en travel måned og av og til må man bare koble ut alt annet og gjøre det man har mest lyst til. Hva med å ta turen til Bergen Travpark for å lade batteriene en torsdag i desember ?

Julemåneden desember er innholdsrik og preges av forventning, spenning og mye glede. Uten å trekke sammenligningene for langt så er det med andre ord egentlig mye likt de følelsene man har og får ved et besøk på travbanen.

Enten man er hesteeier, spiller eller kke interessert i det hele tatt, ja så må man være rimelig "kald" viss man påstår at travsport ikke engasjerer. På en torsdag der kvaliteten på det sportslige programmet må kunne betraktes som middels for årstiden, så er det likefullt 9 spennende løp på programmet. Og selv om det i V5-rammen vil komme til å bli en stor favoritt så er det ingen umulighet at en tur på "Parken" kan være både innbringende og spe på julegavebudsjettet.

Også i restauranten har julen satt sitt preg på menyen og der kan man spise pinnekjøtt til det "tyter ut av ørene". Med andre ord så er det heller ikke denne torsdagen spesielt mange gode grunner for å ikke ta turen ut til Bergen Nord,  til en av de få aktører  i underholdningsbransjen som "leverer varene" hele året gjennom.

Godt spill,  velbekomme og hjertelig velkommen.