Sommertrav på Bergen Travpark...

30.06.2008

Bergen Travpark ønsker alle og enhver hjertelig velkommen til helgens dobbeltkjøring

Velkommen til sommertrav i Bergen.

                                                        

Det er med stor glede Bergen Travpark kan ønske publikum, hesteeiere og aktive velkommen til sommertrav i Bergen. Denne helgen er det dobbeltkjøring med V75 kjøring om lørdag og vanlig hverdagskjøring om fredagen.

 

Fra 1. juni overtok Travparken Servering ansvaret for restaurasjonstjenestene på Parken samt ansvar for å gjennomføre arrangementer både på og utenfor Bergen Travparks løpsdager. Travparken Servering er et selskap som er 100 % eid av Bergen Travpark. Trond Monsen er ansatt som daglig leder. Vi ønsker at publikum skal være fornøyd med våre tjenester så gi oss gjerne ris eller ros.

 

Spillomsetningen er for tiden meget god i regionen. Vår region består av Hordaland og Sogn og Fjordane og her har vi har mange kommisjonærer som gjør en meget god jobb for oss.

 

Norgesmesterskapet for travtrenere avholdes hvert år på Leangen Travbane. I fjor gikk Ove Wassberg til topps. I år ble Ove nr. 2, knepent slått av Åsbjørn Tengsareid, som for øvrig representerte Bergen Travpark. Vi gratulerer både Åsbjørn og Ove og ønsker dem lykke til videre.

 

Norgesmesterskapet for kusker med amatørlisens ble nylig avviklet på Harstad Travpark og i år ble mesterskapet vunnet av vår egen Håkon Håvardstun. Vi gratulerer Håkon med utmerkelsen og ønsker også han lykke til videre.

 

V75- dagen

 

På denne rikstotokjøringen er det Jacob Melands Æresløp som er dagens hovedløp.

I fraværet av Moe Odin og Mørtvedt Jerkeld er løpet blitt et meget åpent affære som igjen kan gi oss en overraskende vinner.  

Våre lokale håp, Feseth Lynet, Gransbrun og Gann Viking skal ut mot hester som Bokli Eld, Vinning Kos, Moe Brage, Røste Bo og Bjørkeelden og vi håper at løpet blir en meget severdig opplevelse.

 

Tema for V75- dagen er sykkelaktiviteter. Det blir diverse konkurranser og sykkelaktiviteter for både barn og voksne.

To av våre travkusker vil utfordre hverandre i et nytt element. De skal sykle mot hverandre i en uformell konkurranse på indre bane. Hvem kuskene er blir en overraskelse, møt opp lørdag så får dere se hvem de er…

 

Vi vil ellers benytte anledningen til å gratulere den fremadstormende lokale syklisten Stian Remme med en meget hederlig sølvmedalje i Norgesmesterskapet i felles-start som ble avviklet i Bergen sist helg. Stian blir med oss under løpsdagen for å kaste glans over arrangementet

 

Et spesielt velkommen til dagens sponsorer som er:

Fana Sykkelsenter, Bergen Bilutleie, Haugen Transport, NCC Roads, Nytveit Transport, Byggmakker, Damgård Karosseri, Tris Holding, og Stallen Kiosk

 

Når det gjelder de spillmessige forutsetningene så er det verdt å nevne at det denne uken blir utdelt over 50 millioner til en eventuell alenevinner i V75-spillet. I den sammenheng og det kan også være verdt å nevne Lyntoto-spillets suksess de siste ukene. Lyntoto er spillet der det er lett å spille og lett å vinne. Til løpene lørdag kan det spilles V75, V5, vinner, duo, trippel, plasspill og Dagens Dobbel.

 

Datoene for de neste V75 kjøringene er 16. august og 18. oktober.

 

Velkommen!

 

Ivar Larsen, daglig leder