Bergen Travpark inviterer til fest....

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  14.08.2008
Artikkelbilde
Restaurantplass bestilles på 55 24 77 77

For de travsportsinteresserte er V75-lørdagen det store høydepunktet i uken og denne uken er det Bergen Travpark som skal forsøke å "levere varene".

Da vender V75-sirkuset atter nesen mot Bergen og det er et absolutt anstendig produkt, sportslig såvel som spillemessig, som blir presentert på banen mellom de 7 fjell på lørdag.

Med 4 flotte storløp, vi vet Bergen Travpark er høyt verdsatt hos mange hesteeiere for sitt "pokaldryss" i storløpene sine, i innbydelsen så håpet man på god deltagelse og høy kvalitet i disse. Det må man kunne si at man har oppnådd og det skal bli spennende og overvære alle disse 4, samt de 6 andre travløpene på lørdag.

Rappfots æresløp for monterytterne har blitt en tradisjon under denne V75-kjøringen og ildsjelene bak dette løpet skal ha ros for å ha samlet både gode hester og de fleste av de "beste" monterytterne i landet.

Haukåsløpet har samlet "alle" de nestbeste i årgangen sålangt. Den soleklare dronningen i årgangen, First Eleven L står over her, men det gjør løpet til et mer spillbart løp og dette er absolutt et av lørdagens høydepunkter.

Ketil Hansens æresløp har nesten blitt et bedre felt enn hva man kunne håpe på. Eliteløpene på denne tiden av året har tidvis vært litt "blanda drops", men denne gangen så må man kunne si at Ketil Hansens æresløp kan måle seg med hvilket som helst eliteløp(der man ikke har utenlandske stjerner på startstreken). Hester som S.J's Gold(bildet) som trives fortreffelig i Bergen, ustabile med akk så kapable French Design, en formsterk Cromwell, den lynraske sprintersken Maid For Tag og det mye omtalte hjemmehåpet Rembrandt November, vil trolig gjøre løpet til en stor opplevelse for de som verdsetter travsport på høyt nivå.

Dagen avsluttes med Eldings Æresløp som er et løp forbeholdt kaldblodshoppene. Også her er de fleste av de beste på startstreken og den finstammede Runa Mi blir en naturlig favoritt i løpet selv om hun ikke alltid tråkker på rette foten.

Bergen Travpark henstiller alle til å ta del i kampen om de forlokkende 50 millioner som kan tilfalle en heldig spiller som eventuelt måtte være så genial å ha komponert en V75-kupong som ingen andre har og samtidig prikket de 7 rette vinnerne. For de som ikke har helt oversikten så er Lyntoto et godt hjelpemiddel.

Og til alle som sokner til Bergen Travpark og det nærliggende området, ja finnes det i hele tatt særlig mange gode grunner til ikke å avlegge Travparken et besøk lørdag ?

Stevnestart er klokken 13.30 og dørene åpnes i god tid før dette..for de som trenger kollektiv transport så går det buss til Bergen Travpark via Bryggen og Åsane Terminal. Avgang buss-stasjonen er kl.12.30 og retur etter løpene kl.17.20.

Restaurantplass bestiller du på 55 24 77 77 og ungene plasseres enten på hesteryggen(ponnier) eller på lekerommet...

Velkommen til en flott dag på Bergen Travpark lørdag.