Bergenspokalen og spennende V5-rebus..

27.11.2008

Torsdag og snart helg, men først skal pinnekjøttsesongen innvies og V5'en på Bergen Travpark settes. Trafikk-kaos forrige torsdag ga dårlig publikumsoppmøte, denne torsdagen er det ingen vei utenom..

Mens vær og trafikk sist torsdag satte "byen på hodet" som om det var den mye omtalte "julekvelden som kom på kjerringa", så bør vi denne torsdagen være tilbake i mer siviliserte former og tilkomsten til Bergen Travpark burde derfor forventes å gå noenlunde som normalt.

Restauranten innvier som skrevet "pinnekjøttsesongen" og det er jo like spennende hvert år, kanskje ikke like spennende på julaften etter å trøkket i seg pinnekjøtt i forskjellige anledninger i hele desember, men første gangen kan man ihv.fall nyte en av vestlandets nasjonalretter.

Travsportslig så er det Bergenspokalen for varmblodseliten som er dagens hovedoppslag, det er i og for seg et "tynt felt" som kun teller 7 deltagere, men for tiden så er dette med få unntak hva denne "eliten" består av. Heldig for de som har hest i dette løpet, ikke fullt så spennende for oss som skal spille eller bare se løpet. Vi satser dog på at de som stiller på startstreken gjør sitt til for at det skal bli et severdig løp.

Vi ønsker alle sammen velkommen til Bergen Travpark torsdag 27.november og klarer vi å løfte V5-omsetningen opp i mot 2 millioner også denne torsdagen ??