Midtfjeld + Bergen Travpark = Sant

17.08.2008

Per Oleg Midtfjeld fornektet seg ikke og høstet nok en gang heder og ære på Bergen Travpark

På en strålende dag for travsport så fikk man på Bergen Travpark lørdag se flere flotte travløp med ditto verdige vinnere.

Rappfots Æresløp gikk til Pentus/Line Gundersen og morsomt var det for trenernestoren Brede Killingmo,som eier Pentus, at han fikk ære Rappfot som han i sin tid hadde i trening.

The Crown var en av Åsbjørn Tengsareid sine 2 flotte vinnere. Bosphorus-sønnen var gjerne ikke helt på topp for dagen, men seieren var aldri fare selv om Wim avsluttet flott i samme løp etter en genial styring av Svein Ove Wassberg.

Samme Wassberg tok seg av det "tynne feltet" i dagens 3.løp. Gilborken vant kontrollert i dette løpet, men vi noterer oss også at Lykkesiv kan se ut til å være litt på gang igjen.

Montana F.H vant som ventet V75-innledningen, i et løp der Matchfellow ble nedkjørt men aldri kunne ha truet vinneren uansett.

Vidar Hop ble dagens "irritasjonsmoment" for mange da han på mesterlig vis fant luken med 11.Atlantica i V75 2.avdeling samt at han aldri lot 2. Tiimor få fred i V75-finalen. Dette var samtidig Eldings Æresløp, et løp som ikke helt ble det løpet man hadde forventet. Flere av forhåndsfavorittene hadde en dårlig dag og det ble outsiderene sitt løp.

Haukås-løpet ble mer udramatisk med favoritten 2.Sweet Case i front løpet gjennom. Får Thor Borg sitte i tet med en favoritt så er det seiersgaranti, knapt noen kan "klokken" bedre enn den karen.

Skaffer Best vant en høyst fortjent seier for Stall Rett Vest og når Cromwell både var best og Olav Mikkelborg gjerne "lurte seg selv" rundt den siste svingen, ja så kunne Per Oleg Midtfjeld igjen ta turen til seremoniplasspå Bergen Travpark.

Takk til alle som tok turen ut til oss lørdag, håper dere hadde det trivelig og at dere kommer igjen..Neste løpsdag er allerede førstkommende torsdag den 21.august kl.18.00.

Vi må ellers allerede nå be om at dere gjør plass til den 18.oktober på "travkalenderen" deres. Dette er den siste V75-kjøringen i 2008 og vi har "saved the best for last"....Denne dagen  kjører Bergen Travpark noen historisk fine løp og det bør alle travsportsinteresserte få med seg.