Enkel V5 eller kommer det overraskelser ?

23.07.2008

Å komponere et V5-spill er ikke alltid så lett og meningene er mange om hvordan man bør gjøre det...

Vi kjører også denne løpsdagen 10 løp og 5 av disse er som vanlig en del av V5-veddemålet. Bergen Travpark har den siste tiden til tross for at det ofte er det samme hestene som møter hverandre hver uke, maktet å produsere flere fine V5-premier fra V5-spillet på banen.

Kriteriene og vurderingene for å kunne komponere gode V5-løp er mangfoldige og det er på langt nær hver gang man treffer med disse. En annen sak er hva er det som er den "rette komposisjonen" ? Er det kun premier over 5000 som er bra, er premier under kr. 1000 ikke godt nok osv. De fleste som får V5'en med en premie på over kr. 500, vil sannsynligvis tjene penger isolert sett på det spillet og de som har "lastet" mer enn dette og ikke får pengene sine igjen, ja de har trolig råd til å tape dem....Er det en riktig påstand ?

Til denne løpsdagen har vi blant annet valgt å sette utenfor V5'en de 3 store forhåndsfavorittene, 10. Slått Vinn i løp 7, 1.Vinyard A.L. i løp 8 og 12.Ulrik i løp 9. Etter programtrykk er nå 10.Slått Vinn strøket fra løp 7 og dette er jo nå blitt et meget interessant spilleløp...Som dere ser så er det ikke alltid så lett å "treffe blink" selv om intensjonene er gode. Uansett så håper vi at dere finner Bergen Travpark sitt V5-spill interessant også denne torsdagen, for husk, det blir som oftest alltid fine V5-kroner på banen mellom de 7 fjell..

Godt spill...