Familiedag på Bergen Travpark søndag

16.09.2008

Bergen Travpark inviterer søndag 21.september til familiedag og aktivitetene begynner allerede kl.15.00

Rekruttering og folkeliggjøring er 2 av travsporten sine største hovedutfordringer fremover og derfor så ønsker Bergen Travpark søndag 21.september, alle som en hjertelig velkommen ut til det idylliske anlegget i den nordlige delen av Bergen.

Bergen Travpark har som alltid gratis inngang og store parkeringsarelaer slik at her trenger man ikke tenke på tilkomst og logistikken rundt dette. Vi oppfordrer likefullt til at man benytter seg av parkeringsarealene bak publikumsbygger da deler av "drive-in-parkeringen" skal benyttes til gjennomføring av aktivitene nevnt under.

Vi har bestilt fint vær og starter opp kl.15.00 med forskjellige aktiviteter tilpasset de minste. Her kan man blant annet få prøve å sitte på ponniryggen, eller prøve seg som kusk bak ponnier. En familiedag med hest i fokus må selvsagt inneholde hesteskokasting og som tilskuer kan man også overvære en flott oppvisning i westernridning.

Skulle været mot formodning bli litt ruskete så har vi en "plan-B" da vi har et betjent lekerom der man kan hygge seg med DVD'er, leker og aktiviteter.

Selve travstevnet begynner kl.17.00, men allerede kl.15.00 åpner vi restauranten og byr denne dagen på gratis pizza til barna og de voksne serveres en aldeles utmerket svinestek m/tilbehør, dessert og kaffe til kr. 175. Med andre ord så trenger dere ikke å ofre søndagsmiddagen en tanke denne helgen.

Vi sender avgårde ikke mindre enn 10 travløp denne søndagen og avvikler 2 V5-spill, der det første av disse 2, tar til kl.17.45. Vi selger denne søndagen andeler i V5-spillene og ønsker du å være med på dette eller få informasjon om hva andels-spill er, ja da henvender du deg i informasjonsluken i spillehallen eller til totofunksjonærene i restauranten.

Lekerommet vil være åpent mens løpene avvikles slik at her kan far og mor få nyte både mat og trav før man henter med seg de små håpefulle på vei ut.

I forbindelse med dagens 3.løp, som sendes avgårde kl.18.05, så skal vi ha "Hesteeier for en dag-løpet". Det vil si at alle barn under 15 år som før kl.17.30 leverer inn "påmeldingsark"(ligger ute i spillehallen eller man kan rive av slippen i løpsprogrammet) i informasjonsluken, vil være med i trekningen til å kunne bli "Hesteeier for en dag". 12 barn trekkes ut, får tildelt hver sin hest og får være med til seremoniplass for å overvære løpet derfra. Fine premier blir det også,

Med andre ord så er det bare å rydde unna alle andre gjøremål og stille GPS'en inn på Bergen Travpark på søndag. Vi garanterer en opplevelsisrik og hyggelig søndag.

Velkommen alle sammen.