Endelig lykkes Feseth Lynet utenfor sin egen "lekegrind"

02.06.2008

Mange har vært skeptiske til hvorvidt både hesten og kusken "holder mål" i de store sammenhengene, nå burde den diskusjonen være lagt død en gang for alle.

Norske kaldblodshester har den senere tiden omtrent gjort rent bord i de pengestinne kaldblodsløpene i broderlandet og sist lørdag var det vår egen ekvipasje Feseth Lynet/Jan Ove Olsen som skulle få de største overskriftene. Etter sterke innsatser i eliteløpene både på Solvalla og på Bjerke, så var det med et visst forventningspress og med et favorittstempel at ekvipasjen svingte rundt i startvolten.

På "kjør" så tenkte nok mange med meg at "nei, ikke nå igjen" i det Lynet stod igjen i starten og det hele så helt fortapt ut. Etter en runde på opphenting og en avventende og veloverveid styring av Jan Ove Olsen den siste kilometeren så kunne ekvipasjen likevel slå seg inn til seier da Frisli To Jo tverret oppunder målstreken.

Det er bare å ta av seg hatten for denne flotte kaldblodstraveren og vi gratulerer kretsen rundt hesten med fremgangene og allerede lørdag så kommer det nye sjanser for den nyblivne millionæren når hesten skal ut fra spor 1 på Biri i et spennende kaldblodsløp med 75 000 kr i førstepremie..

Vi ønsker lykke til..