Claus Olsen blir borte fra løpsbanen et par ukers tid

19.05.2008

Som de fleste fikk med seg så ble Claus Olsen rammet av en ulykke i forbindelse med det 6.løpet på Bergen Travpark torsdag 15.mai

De av oss som var tilstede på Bergen Travpark forrige torsdag ble i det 6.løpet vitne til en stygg ulykke i det hestene rundet den nest siste svingen. En foranliggende ekvipasje stoppet helt opp i det den galopperte og det hele endte med at både Tore Totland og Claus Olsen gikk i bakken.

Hestene ble rutinemessig fanget inn i løpet av kort tid og usikkerheten knyttet seg i stor grad til hvor vidt Claus Olsen hadde blitt skadet i situasjonen. Nå 4 dager etter uhellet så kan Claus fortelle at han fortsatt er mørbanket i hele kroppen og at han trolig enten har blitt kjørt over eller blitt tråkket på, da han har "store blåmerker" på beinet. Verre er det gjerne at han har ødelagt en tommel og må inn og foreta et operativt inngrep for å få denne til å kunne fungere optimalt i sammenheng med trening og løpskjøring.

Vi håper at Claus er så raskt som mulig tilbake i "hverdagen" og priser oss lykkelig over at det tross alt gikk så bra som det gjorde.