Hvem står distansen best ?

09.12.2008

Overskriften bygger på at Bergen Travpark førstkommende torsdag sender avgårde 4 spennende løp med 2600 meter som distanse. Totalt 9 løp og nok en gang et vrient V5-spill på programmet.

Hvilke travløp som er mest severdige og spennende å se på kan det sikkert være mange meninger om, men at hestene over tid ikke har godt av kun å gå sprintdistanse, det tror jeg alle kan være enige om.  Bergen Travpark sender avgårde 3 2600-metere for kaldlodsklassen, alle jevne fine felter, samt en 2600 for den varmblodige "hurtigklassen". Det sistnevnte løpet er plassert utenom V5-rammen da dette løpet kun teller 6 deltagere.

I tillegg så er V5 1.avdeling et løp for 3 og 4-årige kaldblodshester der 1.premien er hele 40 000. Dette løpet er et løp i regi av DNT's unghestsatsning og dette har blitt et kvalitativt meget bra løp.

I dagens 8.løp så støter vi på en av senhøstens store slagere på Travparken, nemlig nr. 1. Thai Silver. Unghest-talentet, da i regi Ole Anton Svinsholt, har nå skiftet eiere og havnet i trening hos Ove Wassberg. Etter arrangørens vurdering så ville 1.Thai Silver ha blitt "for stor" favoritt og derfor har man valgt å sette dette løpet utenfor V5-rammen. Så får vi se om det var en "riktig eller gal" vurdering.

Som nevnt tidligere så har V5-utbetalingene på Bergen Travpark den senere tid tatt seg kraftig opp, og V5-spillet på Bergen Travpark bør derfor være et interssant spilleprodukt for noen og enhver for tiden.

Vi ønsker lykke til med spillet og håper at du tar turen ut til oss også denne torsdagen.