Kristina M.et lykkekjøp...

03.07.2008

For familien Midtun har Kristina M. blitt en eventyrhistorie som ikke ser ut til å skulle stoppe med det første.

Foran lørdagens V75-omgang har vi tatt en prat med Kristian Midtun som har eierinteresser i 2 hester som begge kommer ut i V75 6.avdeling. Både eventyrhesten Kristina M. og flinke Mia Marrona skal ut og kjempe om 50 000 kroner i dette løpet.

Kristina M. har vært en av forsommerens store slagere på Travparken og tjent over 100 000 til nå i år, hvordan kom dere over denne hesten ?

- Gjennom Ove Wassberg ble vi forespurt om vi kunne være interessert i å spe på hesteholdet og da hesten ikke var spesielt dyr og vi fikk fordelt "risikoen" på 4 familiemedlemmer så slo vi til. Vi hadde på et tidligere tidspunkt byttet til oss Mia Marrona mot Sweet Little Lady som gjerne noen husker fra sin karriere på Bergen Travpark.

Slik at både Mia Marrona og Kristina M. er familiehester ?

- Ja Kristina M. er delt i 4 parter, mens Mia Marrona er det kun jeg som eier sier Kristian.

Regner med at hestene er det store samtalemnet i familien om dagen ?

- Ja, det skal man ikke være i tvil om, interessen har alltid vært der hos en del av familiemedlemmene, men nå har det "tatt helt av" og vi kan vel ikke helt utelukke nye kjøp..hehe...

Hestene dine står nå i trening hos Ove Wassberg mens du tidligere trente hestene dine hjemme, hva er årsaken til dette ?

- Hovedgrunnen er at treningsfasilitetene på Bergen Travpark er veldig bra og med de resultatene som hestene har hatt den siste tiden så er det ingen grunn til å forandre på det opplegget. Å trene hester systematisk er en tidkrevende affære, men vi kan tenkes å ta en av hestene hjem i perioder. 

Men først skal hestene ut på lørdag og da regner jeg med at både du og familien er "ringside" ?

- Du kan så si, men det har seg faktisk slik at undertegnede har "dobbeltbooket" og har planer om å reise på Blues-festivalen i Skånevik. Deler av familien vil være tilstede og jeg må i det minste forsøke å få sett løpet på TV.

Til slutt Kristian, kan det bli seier på en av hestene på lørdag ?

- Nå er det jo V75-løp og mye tøffere konkurranse, men jeg ser at Ove har lansert henne som en bankerkandidat viss hun beholder teten og da får vi jo tro på han da. Når det gjelder Mia Marrona så er vi godt fornøyd om hun henter seg en premie i dette løpet.

Vi ønsker Kristian og hele familien lykke til på lørdag......