Lunsjtrav på Travparken tirsdag 5.august

04.08.2008

Det går slag i slag på Travparken om dagen. Senest fredag sendte vi avgårde 10 løp og nå venter 7 nye.

I den "spillverdenen" vi lever i så er lunsjtravet en nyvinning som er kommet for å bli og på tirsdag er det Bergen Travpark som skal være arrangør for "lunsjtravet".

Stram kjøreplan med 5 løp innenfor V5-spillet avviklet mellom kl.13.37 og kl.14.24, dette for at NRK sin sendeplan skal finne plass til overføring av løpene.

Utover de 5 løpene innenfor V5-rammen så sender vi etter en liten oppvarmingspause også avgårde løp 6 og 7, løp 7 er forøvrig en kvalifisering til Polar Pulsmåler Cup for amatørlisensierte kusker. De 4 fremste ekvipasjene har startplikt i finalen i forbindelse med V65-stevnet på Bjerke Travbane onsdag 3.september.

Til vårt publikum så kan vi jo ikke annet å oppfordre å ta en "litt lang og forsinket" lunsjpause hos oss tirsdag og for de som fortsatt har ferie så kan man jo med god samvittighet bruke noen timer ute hos oss i morgen...