Månedens hest på Bergen Travpark i Mars

23.04.2008

Vinyard A.L den neste stjernen fra Stall Knapskaug ?

VINYARD A.L.

 

ble kåret til månedens hest for mars måned. Hesten startet 3 ganger i løpet av måneden og det endte med full uttelling. Hesten står nå med 5 strake seire og matches med fin hånd. Hesten har totalt startet 11 ganger på Bergen Travpark og står med 6 seire, totalt 8 trippelplasseringer og har i alle disse 11 løpene fått premie. En imponerende statistikk og man må igjen la seg imponere over at familien Knapskaug sammen med travtrener Ove Wassberg stadig vekk får frem hester som markerer seg sterkt i løpsbanen. Vinyard A.L. virker til å være en ”energisk” type i løpssammenheng og har i noen av sine seiersløp vist sin klasse ved måten den har vunnet løpene sine på. Det skal bli veldig spennende å følge hesten fremover og det ryktes at et passende V75-løp på Bergen Travpark 3.mai blir neste oppgave for hesten.

 

Hesten eies og trenes av Bodhild og John.S. Knapskaug på Espeland, er opprinnelig født i  fra Nederland og blir kusket av Ove Wassberg  

 

Vi ønsker hesten og kretsen rundt denne lykke til videre i sesongen og gleder oss til neste gang vi får se hesten i banen.

 

Utmerkelsen vil bli utdelt i forbindelse med kjøredagen 24.april