Månedens hest for september

26.10.2008

Månedens hest for september er utpekt og ikke overraskende så er hesten hjemmehørende i "Arna-distriktet". Det er en hest som har hatt en flott utvikling siste månedene som tildeles utmerkelsen

GENTLE AMOUR

 

ble kåret til månedens hest for september måned på Bergen Travpark. Hoppen startet totalt 3 ganger i denne måneden og gjennom å ha oppnådd 2 seire og en 2.plass på sine 3 løp, ble det derfor lillesøsteren til mer meritterte Bon Palema T. som tildeles utmerkelsen.

 

Gentle Amour har på ettersommeren og høsten fått sitt gjennombrudd etter at hun ikke akkurat imponerte så mange i starten av sin karriere. Hesten var for noen måneder til salgs og eierne priser seg antagelig nå lykkelig for at de ikke ”slo til” på et bud på kr. 20 000,- for hesten. Gentle Amour er på mange måter et godt bevis på at tålmodighet er en ”dyd” innenfor travsporten og viser at man ikke må gi opp for tidlig.

 

Vi ønsker hesten og kretsen rundt denne, lykke til fremover og kan også nevne at senest lørdag 18.oktober så imponerte hesten med ny seier i et av rammeløpene under V75-stevnet på Bergen Travpark . Gentle Amour eies av John Hermund Hauge og Geir Knudsen på Espeland. Liv Torhild Edland fra Klepp er oppdretter og etter at ambisjonsnivået med hesten har steget, er det den kompromissløse og velkjørende rogalandskusken Åsbjørn Tengsareid som har fått gleden av å sitte i sulkysetet.  

 

Utmerkelsen månedens hest for september 2008 på Bergen Travpark deles ut i samarbeid med:

 

 

 

 

”Rikstotokommisjonærer på kurs”