Nytt år og nye muligheter

31.12.2008
Artikkelbilde
Årets BT-hest

Bergen Travpark er tildelt oppdraget med å innlede travåret 2009. Som enearrangør så er det både dobbelt V5-spill, Dagens Dobbel og Supertrippel-løp på spillemenyen.

Det doble V5-spillet i Bergen 1.nyttårsdag er et av ikke mindre enn 6 doble V5-spill fra banen lengst vest, bare i løpet av det nye årets 2 første måneder. Om ikke alle travsportsentusiaster i vest akkurat applauderer det premienivået som man opererer med på Bergen Travpark, ja så er i hvert fall løpstilbudet dekket og vel så det i denne perioden.

Det er en stor utfordring å lage "gode" V5-spill når man har 2 V5-spill å komponere og når vi i tillegg sendte avgårde 10 løp så sent som 4.juledag, ja så er nyttårsdagens meny ikke verre enn man kan kreve at arrangøren skal kunne tilby.

Etter å ha tatt en kjapp sjekk tilbake i tid så kan vi skryte på oss at vi kun 2 ganger de siste 3 månedene har levert V5-utbetalinger under 1000-lappen. Dette skulle borge for at Bergen Travpark burde være en interessant bane å levere spill til.

På denne første løpsdagen vil ellers årets BT-hest kåres og det er jo ingen hemmelighet at dette i 2008 ble Feseth Lynet. Med sålangt 11 års-seire og gjennom flere storløpsseire så har den staselige Jærvsøfaks-sønnen til Randi Jenssen og Thorbjørn Olsen gjort seg vel fortjent denne utmerkelsen.

Og nettopp duellen mellom nevnte Feseth Lynet og en annen elitetraver, Røste Bo, burde være grunn god nok til å avlegge Bergen Travpark en visitt på årets første dag. 1.nyttårsdag er jo vanligvis ikke årets mest "spenstige" dag i de 1000 hjem og hva med å slå i hjel noen timer ute hos oss ? Bergen Travpark og Travparken Servering ønsker i alle fulle fall hjertelig velkommen til alle som føler for å komme.