Oktoberfest på Bergen Travpark

09.10.2008

Nei, det er verken flommende ølglass, buksesele, hatter eller høytblåsende tubaer vi tenker på. Men derimot 3 travstevner på 9 dager på Bergen Travpark.

Med et program som kan ta pusten av de fleste, gjerne mest hesteemateriellet vårt som får kjørt seg litt nå i denne perioden når vi altså sender avgårde 10 løp i dag, 7 løp under lunsjtravet på tirsdag før nye 10 løp avvikles under det stor V75-stevnet vårt neste lørdag.

I dag er det altså til alt overmål et dobbelt V5-spill hos oss og å sette opp 9 kvalitetsfyllte og "ønskede" spilleløp på Bergen Travpark en oktobertorsdag, ja det er ikke så lett med det noe begrensede hesemateriellet som man rår over her vest.

Vi har gjort å godt vi har kunnet og har med oss at Bergen Travpark ikke akkurat har vært favoritt- og samlebongspillernes lykkebane de siste ukene. Skulle det bli noen mindre V5-utbetalinger i dag så skal vi kunne leve med det også.

Vi ønsker uansett alle lykke til med spillet og for de som ønsker å besøke oss en våt og kald oktobertorsdag, ja så er det både varmt og tørt inne på både tribune og restaurant. Og kommer du ikke i dag, ja så regner vi uansett med og se deg neste lørdag under vårt store V75-stevne...Da kommer du, ikke sant ??