Øyvind Austevolls vurderinger av egne oppsitt!

Skrevet av Atle L Hansen,  01.05.2008

Vi har tatt en prat med Øyvind Austevoll for hans vurderinger på egne oppsitt Lørdag 3.mai

 

 

2. løp: 13. Quantum Midnight kjenner jeg ikke dagsformen på. Hun må ha litt klaff med posisjonene underveis for å være på trippelen. Først og fremst premie som gjelder

 

3.løp: 7. Writing Girl får godkjent for løpet sist etter lang pause. Hun står litt langt ute på vingen her. Hvis vi har klaff fra start med å dette ned i en fin posisjon er hun god nok for en trippelplass.

 

4.løp. 6. Zakynthos står med en ok rad i programmet, og går hun på de tidene som hun gjort i sine sitse starter skal hun kjempe langt framme i dette løpet. Jeg har kjørt et hurtigarbeid med hun og det var helt ordinært.

 

6.løp: 7. Miss Drug Fighter har vært positiv i sine siste starter. Hun er god fra start, og teten skal det være mulig å få selv fra dette sporet. Jeg tror Hannibal K. kommer tidlig fram, og det kan være en fin rygg å få. Med åpning til slutt kan hun absolutt avslutte bra, og jeg er optimist med Miss Drug Fighter.

 

8.løp. 8. Magic Fly er en bra hest, men veldig fersk. Han er dårlig fra start, og trenger et overpacet løp for å få premie.

 

10.løp: 4. Feseth Nils har en seier på fem starter i år og har galoppen som sin største fiende. Jeg har kjørt et hurtigarbeid og da gikk han feilfritt og ga et fint inntrykk. Han er en typisk outsider.