Romjulstrav på Bergen Travpark

26.12.2008

Trolig godt fornøyd med både "pakkefangst", småkaker og tunge middager så er tiden inne til å aktivisere seg litt igjen etter noen late dager. Bergen Travpark byr på romjulstrav for liten og stor.

Romjulstravet på Bergen Travpark har utviklet seg til å ble en fast juletradisjon og denne gangen havnet kjøredagen vår altså på søndag 28.desember eller 4.juledag om dere vil. Selv om dagene går litt "i ball" i julehøytiden så er dette en søndagskjøring med stevnestart kl.16.30 og det skulle vel være et stevne som både er tilpasset familiene, vi har betjent lekerom denne løpsdagen(gamle kafeteriaen) og vennegjengene( vorspiel ??) uten at det skal bli en "interessekonflikt" av den grunn. Travbanen er møtestedet for "alle" samfunnslag og vi ønsker derfor alle som en hjertelig velkommen.

10 løp på programmet er denne dagen, samt et par mønstrings- og prøveløp før de "spillbare" løpene sendes avgårde. Denne kjøredagen er siste frist for de 2-årige varm- og kaldblodshestene til å innkassere kr. 10 000 ved evt. godkjent mønstringsløp. Norske travbaner er "fulle av" mønstringsløp om dagen. En eller annen frist og et godkjenningssystem for utbetaling av "mønstringstilskudd" må man jo selvsagt ha, men det er nok et og annet individ som gjerne ikke har altfor godt av å skulle forseres frem til å klare tidskrav og en forsinket "julegave" til eierne i disse tider.

Nok om det og over til de spillemessige forutsetningene. Bergen Travpark er A-bane denne løpsdagen og det betyr at V5-spillet først starter i det 3.løpet og at vi i tillegg er arrangør for Dagens Dobbel og Supertrippel-løpet.

Avslutningsvis så må vi også ønske et knippe av våre trofaste og flinke kommisjonærer hjertelig velkommen til et lite "samkome" med sponsorløp, spill  og god mat.

Fortsatt god jul og et godt nytt år i vente fra alle oss på Travparken