Røste Bo vant Bergen Grand Prix...

18.11.2008
Artikkelbilde

Åsbjørn Tengsareid hadde en stor dag på Bergen Travpark sist søndag og Bergen Grand Prix-triumfatoren Røste Bo var en av hans 3 vinnere denne dagen.

Dullen mellom Røste Bo og hjemmehåpet Feseth Lynet, fikk seg et skudd for baugen når sistenevnte slo på noen galoppsteg runden igjen. Kåre Resland-trente Røste Bo viste dermed konkurrentene bakskoene og da Feseth Lynet slo på nok en galopp og i tillegg ser ut til å lete litt etter storformen, så var det Vangen Glunten som kunne besette 2.plassen foran nevnte Feseth Lynet.

Med sine 3 dagsseire så knappet den Forus-stasjonete "globetrotteren" Åsbjørn Tengsareid inn på Ove Wassberg i kampen om banechampionatet for trenerne og stillingen nå er 54-52 i nestor Wassberg sin favør.At Wassberg jr. i tillegg også har 52 seire gjør sitt til at det fremover kan bli mye snakk om hvem som kommer til å bli den mestvinnende kusken på Bergen Travpark i 2008.

Spennende blir det og da dette handler om aktører i underholdningsbransjen og travsport er en konkurranseidrett så er det veldig bra at det er kamp om heder og ære.