Sol, sommer, trav og litt moro.....

03.07.2008

Lørdag 5.juli er det Bergen Travpark som er vertskap for V75-løpene. Foruten at det er 10 flotte spilleløp så byr man også på litt "brød og sirkus" til publikum

På tredje året avvikles denne juli-V75'en i samarbeid med krefter innen sykkelsporten i Bergen og det er moro for oss å kunne markere oss overfor andre miljøer enn bare vårt eget.

Foruten at vi som alltid byr på ponniridning og et betjent lekerom så tilbyr vi denne lørdagen barna å få prøve seg i en ferdighetsløype på sykkel. Det vanker deltagerpremie til alle som prøver seg og i det fine været som er meldt på lørdag så må jo dette være en ideell aktivitet å ta med de minste på ?

For de litt større så har vi investert i nye "sittebenker" som er plassert ned mot løpsbanen og ventelig så blir det stor stemning på "tråkka" etterhvert som løpsdagen skrider frem.

Vi byr ellers på en uformell, men vil jeg anta likevel, svært så underholdende duell på sykkel mellom 2 av våre mest fremtredende kusker, som begge har et utpreget konkurranseinnstinkt. Kl.14.05(mellom 1.og 2.løp bør alle øyne rettes mot indre bane)

Tar vi med at vi også avholder en publikumskonkurranse der 3 vinnere kan vinne flotte premier, ja så er det vel ikke lenger noen grunn for IKKE å ta turen til Bergen Travpark lørdag....

Velkommen !