Søndagskjøring på Parken.

08.11.2008

Søndag 9.november er den første av 2 søndager denne måneden som det skal kjøres travløp på Bergen Travpark. Voss Tråvlag og deres sponsorer setter sitt preg på dagen.

Søndagskjøring på denne tiden av året duger ikke uprøvd. Midt i mellom sommer og vintersesonger på idrettsfronten og med et brukbart sportslig program så kan det fort komme litt folk på Parken denne søndagen. Det var ihv.fall utrolig moro med stort oppmøte på forrige løpsdag, torsdag den 30.oktober.

Denne søndagen er det som skrevet Voss Tråvlag som skal sette sitt preg på løpsdagen. De aller fleste av travlagene i regionen har i løpet av året arrangert en eller flere travlagsdager og dette er veldig positivt og skaper en ekstra dimensjon på løpsdagene.

10 løp på programmet og "høyoddsbanen" Bergen Travpark serverer nok en gang et spillemessig krevende V5-spill. Høsten er gjerne tiden for de store premiene når hester som har vært i form over hele sommeren og er på vei ned i form, møter hester som gjør seg bedre når det blir kaldere i været og på tyngre baner. Dette er litt av sjarmen med travsporten, mange faktorer som spiller inn er det.

Til sist må vi ønske alle velkommen til "Parken" til søndagsmiddag og hyggelig atmosfære i restauranten og for de minste byr vi i tillegg på ponniridning.