Bjørgvinpokalen og Newton Index

14.04.2008

Aimar ble en fortjent vinner av Bjørgvinpokalen

Forrige kjøredag inneholdt blant annet en spennende oppløpsfight i finalen av Bjørgvinpokalen og en noe overraskende, men ikke mindre imponerende seier for Newton Index i eliteløpet for varmblodshester.

 

Det ble ikke overraskende de 2 kvalifiseringsvinnerne, Lykkesiv og Aimar som skulle gjøre opp om heder og ære, samt pokaler, laurbærkrans og 30 000 i finalen av Bjørgvinpokalen. Til slutt var det Aimar og Svein Ove Wassberg som kunne trekke det lengste strået etter en spennende oppløpsfight. Vi gratulerer kretsen rundt hesten og ønsker lykke til videre utover sesongen.

 

I eliteløpet for varmblodshester så forventet de fleste seg en ren duell melllom kapasitetshestene Ronald Star og Rembrandt November. Da førstnevnte skuffet kapitalt og sistnevnte enda har et stykke igjen til den absolutte toppformen, ja da var det en offensiv Lars Tore Hauge, som forøvrig vant 3 løp denne kjøredagen og vi gratulerer med dette, som ga full gass med Newton Index og ekvipasjen ledet hele veien og vant lett på fine 1.13.8.