Sportssjefen ønsker velkommen til V75-stevnet

01.05.2008

Atle Lundgren Hansen har skrevet følgende i løpsprogrammet før lørdagens V75-kjøring i Bergen

Festspillpokalen og fine løp lørdag !

 

V75 karusellen stopper igjen i Bergen, og med 44 millioner
til en eventuell alenevinner i V75-spillet er det store penger å spille om.

Dagens hovedløp er Festspillpokalen, som fra å gå over distansen 2600m tidligere, nå har blitt et sprintløp med tillegg.


Hannibal K. blir en naturlig favoritt i løpet, da han bare har 20 m tillegg på hester som vanligvis konkurrer to klasser under han. Rembrandt November vant løpet i fjor, og har nå fått tre løp i kroppen og viser at formen nærmer seg.

Kick Off Laser kommer ut i V75 6.avdeling, hesten er ubeseiret i sin karriere, og  tross spor i annen rekke blir hun stor favoritt til å legge på til sin 8.strake seier for sin dyktige trener Gro Anita Nordby.

Vi har også en rekke lokale hester som i flere av løpene stiller til start med fine muligheter for å gå helt til topps.
 
Etter en iherdig innsats fra vaktmestere og NCC har vi nå skiftet banedekket mellom to kjøredager i april. Det var 11 år siden bandekket sist ble skiftet, og sist torsdag fikk man prøvd løpsbanen med nytt dekke, og tilbakemeldingen var god fra de aktive. Vi ser frem til fine prestasjoner og gode tider på lørdag.

Hjemmesiden www.travparken.no er blitt fornyet, og målet vårt er at det alltid skal ligge det siste nye fra Bergen Travpark på siden. Det være seg tips eller nyheter. I løpet av året håper vi at nettsiden skal bli en viktig informasjonskanal for travmiljøet.
 
Spillet har fortsatt en eventyrlig framgang, og i regionen som sokner til Bergen Travpark  så ligger vi til nå i år over 20 % foran fjoråret i omsetning. Det er på sin plass å trekke frem våre mange dyktige kommisjonærer som gjør en kjempejobb for å fremme spill på hest.
 
Dagens hovedsponsor er Safari AS, som sammen med sine leverandører setter en spiss på dagen.

 

Da ønsker jeg alle velkommen til Bergen Travpark lørdag.

 

Atle Lundgren Hansen