Stinn brakke på Bergen Travpark ???

30.09.2008

Som overskriften tilsier så er det en løpsdag noe utenom det vanlige som snart står for tur.

Stinn brakke på Bergen Travpark ???

 

Mulig det er å ta i litt men vi håper i hvertfall at lørdag 18.oktober skal bli en dag litt utenom det vanlige på Parken. Allerede så merker vi stor pågang i å reservere bord i restauranten til denne løpsdagen og vi ønsker med denne påminnelsen å be om at de av dere som vet at dere er sikre på at dere skal være restaurantgjester denne løpsdagen, så snart som mulig ringer 55 24 77 77 og for å reservere bord.

 

For de som har faste bord i restauranten må vi også be om at dere gir oss beskjed om dere vil være tilstede på denne løpsdagen slik at vi skaffer oss best mulig oversikt over disponible seter i restauranten.

 

Med tanke på hvilket program vi tilbyr denne løpsdagen så burde det vel ikke være særlig tvil om at alle med et hjerte for travsporten burde legge turen til Bergen Travpark lørdag 18.oktober. De historiske storløpene Nils A.Skjolds Æresløp, Kong Olavs Æresløp og Kniksens Æresløp sendes alle 3 av gårde med 100 000 i 1.premie til vinneren og kanskje det aller største høydepunktet denne løpsdagen vil for mange bli Bjørg Hansens Minneløp/Bergen 3-års Festival med hele 200 000 til vinneren.

 

SPRE BUDSKAPET OG RYDD PLASS I KALENDEREN, 18.OKTOBER ER DET BERGEN TRAVPARK SOM GJELDER….