Tilbake i "hverdagen"

21.08.2008

Selv om "storløps-suset" har tatt pause til oktober så er det allerede torsdag kl.17.30 spennende travsport å bivåne på "Parken"

Det var mye flott travsport vi var vitne til sist lørdag, og vi er vel de første til å innrømme at det ikke helt er samme klasse over løpene denne torsdagen. Men sammenligner vi oss med de banene det kan være naturlig å sammenligne oss med, så er ikke vi "stort verre" enn de andre med hensyn til bredde i feltene og det å skape attraktive spilleløp.

Gjennom at Norsk Rikstoto tilbyr flere og flere spilleprodukter, så økes antall kjørte løp og dette sliter på det til enhver tid tilgjengelige hestemateriellet. En "provinsbane" som Bergen har ingen fordel av 2 "tette" løpsdager, men som sagt så er ikke torsdagens "meny" verre enn at det kan bli fine spillepenger i V5-veddemålet.

Verdt å nevne er det at V5-spillet innledes med et løp i Norflis Cup som er en kuskematch forbeholdt trenere og stallansatte tilknyttet Bergen Travpark. Dagens 7.løp er et løp i Bergen Travparks rekruttserie, en serie for de unge fremadstormende i sulkysetet. Tar vi også med at Harry Søfteland i løpet av dagen tildeles utmerkelsen "Månedens Kusk" for juni, ja da skulle det meste være sagt.

Vi ønsker som vanlig velkommen til alle som har anledning til å avlegge oss et besøk på en fin sensommerkveld.