Timian Best dagens mest innbringende....

12.12.2008

Med hele 40 000 til vinneren så hadde DNT sitt løp for 3 og 4-årige kaldblodshester, samlet flere fine hester. Til slutt så var det Timian Best og Rune Wiig som kunne ta hjem en kontrollert seier.

På en løpsdag der kulde og en noe løs bane dannet rammebetingelsene for stevnet, så var det likevel flere fine vinnere. Timian Best er nevnt, konkurranseglade Torv Stjerna, den ursterke duoen Lykkesiv og Gilborken, samt kapable men skadeforfulgte Yngola, var alle fortjente og gode vinnere innenfor V5-rammen.

Schutora, som har en gullkantet morsstamme, tok en oppløftende seier for Tore Håvardstun i det 1.løpet, og etter at V5-spillet var unnagjort så holdt Åsbjørn Tengsareid såpass hardt "i rattet" at Neven Monochrome kunne styres inn til seier i et stayerløp for varmblodshester, et løp der det var mange trøtte hester som ikke akkurat brøt lydmuren nedover oppløpet.

Dagen ble avsluttet med en vanntett seier for Ove Wassberg ogforvandlingsnummeret Thai Silver i det 8.løpet, før Kolbjørn Steine i Norheimsund også denne løpsdagen kunne notere en seier til et avkom etter Jera Thine. Renate Aarlie holdt Nøkle Pål i gang helt til målstreken var passert i monteløpet som avsluttet en kald løpsdag.