Torsdag og snart helg.....

10.09.2008

Uken har sine mer eller mindre faste holdepunkter på vei mot helgen og torsdagen er synonymt med travløp på "Parken" 9 av 10 torsdager i året.

Bergen Travpark sender også denne torsdagen avgårde 9 løp før man slukker lysene. Apropos lys så er det ikke til å komme i fra at vi nå går inn i en årstid der "flomlys", regn og søle kan være ingrediensene for mange av de som både sitte bak hestene i løpsbanen og ikke minst alle de som sitter bak en "hesterompe" og legger ned utallige timer med sine mer eller mindre håpefulle talenter.

Ofte glemmer man hvordan produktet skapes og bak et travløp så ligger det mye jobb og det er et stort apparat som hver en løpsdag settes i sving for å servere "sirkus" til folket. Travsporten er full av idealister og folk som ikke "teller timer" og det er noe man skal ta med seg for alle som sitter som "sluttbrukere" og er rene spillere.

Vi ønsker som vanlig alle våre faste kunder velkommen til en hyggelig aften i travsportens tegn, og til deg som lurer på å ta turen så er min anbefaling at det ikke er noe å lure på.....