"Ut etter pause"

29.10.2008

Nei det er ikke en spesiell hest jeg har i tankene, men derimot så har arrangøren hatt arrangementspause siden lørdag 18.oktober. 10 løp står på programmet denne torsdagen

Med halvannen ukes løpsfri etter forrige lørdags V75-stevne, er det igjen klart for trav på Bergen Travpark. Dobbelt V5-spill, Dagens Dobbel og supertrippel er alle spillprodukter som har sitt sete i Bergen denne torsdagen.

Nytt siden sist er det at vi i løpsprogrammet for Bergen Travpark har lansert en ny spalte. "Hjalmar'en" er en forståsegpåer som kan være litt "frisk i munnen" men som glemmer fort og ikke vil noen noe vondt. Denne "skikkelsen" håper vi kan være med på å bringe frem smilet blant aktørene i miljøet og oppfordringen må være at utøverne ved ikke å ta seg for selvhøytidelig, selv kan få seg en latter viss det kommer en bemerkning på en kommentar eller hendelse i kampens hete.

Travsporten er en del av underholdningsbransjen sett fra publikums ståsted og uten publikum og kunder så dør sporten ut, slik at litt takhøyde og positivitet for nye "ting" er nødvendig viss sporten skal ta nye steg. Vi håper ihvertfall at alle "tar i mot" Hjalmar'en med et åpent sinn..:-)

Minner også om vårt nye Rikstoto Direkte-rom der man "skjermet" kan få med seg all RD-informasjon uten støypåvirkning fra andre lydkilder på anlegget.

Velkommen skal alle sammen være til en fin travkveld.