Bjørgvinpokalen og 11 løp på programmet..

23.04.2009

Det tegner til å kunne bli en flott dag på Bergen Travpark denne torsdagen. Værgudene er med oss, Eirik Høitomt besøker banen og en fortjent vinner av Bjørgvinpokalen skal kåres.

De ytre forhold er ofte med og setter spissen på travstevnene og med for tiden kanskje Norges raskeste banedekke samt et strålende vårvær, ja så gleder vi oss til kveldens stevne.

I løpet av kvelden så skal det kåres en verdig vinner av Bjørgvinpokalen og totalt sett så skal det utropes 11 vinnere. I anledning at det i dag avholdes pressekonferanse på Bergen Travpark angående den nært forestående kjøredagen der VM for kusker skal åpnes i Bergen, så kommer altså VM-deltager og landschampion Eirik Høitomt til Bergen for både å være med på pressekonferansen og å kjøre flere hester i løpsbanen. Alltid moro med profiler, både 2 og firbeinte i løpsbanen.

Vi må også få minne og informere om at vi på de ordinære løpsdagene fremover, holder åpent i pub'en i spillehallen. Dette lokalet har vi fått så mye skryt for og for de av dere som enda ikke har vært ute og sett den "absolute makeover'en" som dette lokalet har vært gjennom, ja dere har noe spennende i vente.

Vi ønsker dere alle lykke til med dagens spill og håper samtidig å se mange av dere på "tråkka" i kveld.