Det jobbes i kulissene...

29.04.2009
Artikkelbilde

Det har i en periode nå vært litt informasjonstørke og ikke samme oppdateringsfrekvens på nettsiden vår som vi har ambisjoner om, i en travel hverdag er det ikke alltid like lett å få tid til alt.

April måned startet med et flott V75-stevne med godt publikumsoppmøte, mange flotte sportslige prestasjoner og dusinvise bekreftelser på at det nye banedekket holder mål og vel så det. Alt i alt så vil det på 5 løpsdager bli kjørt 50 løp på Parken i april måned og det spisser seg blant annet til i kampen om å bli plukket ut til å bli månedens hest. Månedens kusk har Hans Petter Næss festet et grep om med sine 2 "sjokkseire" med henholdsvis Silverboy M.C og Granslilla.

Feseth Lynet har i etterkant av suksessen i Eskilstuna vært i Lahti og hoppet, det har nordmenn gjort tidligere også, men for Feseth Lynet sin del så var det ikke det han var ute etter. Start under OGP-helgen er neste målet for landsdelens fremste kaldblodshest og vi ønsker hell og lykke til der.

Rita Sensation satte banerekord for 3-årige norskfødte hopper når hun danset rundt ovalen på 16.6v og gledelig var det også å se at kapasitetshestene Gomera og Yonckers Boshoeve i løpet av måneden igjen har vist seg frem fra sin beste side.

Eirik Høitomt besøkte banen forrige torsdag ifm.pressekonferansen for det nært forestående VM for travkusker, samme Høitomt rasket i tillegg med seg Bjørgvinpokalen med Geir Flåten-trente Holt Vinn, mens Rune Wiig i løpet av måneden har vunnet 4 løp på banen med egentrente hester.

Neste fredag er det NM for stallansatte som står på programmet og torsdagen etter så braker det løs med 4 VM-løp og et forventet flott stevne der altså 10 VM-kvalifiserte kusker skal sette hverandre i stevne under åpningsdagen under årets Ulf Thoresen Trophy. Ifm. med VM'et så kommer vi i samarbeid med Åsane Tidende til å lage et VM-magasin som skal distribueres i nærområdet samt til alle kommisjonærene i distriktet vårt. VM-dagen håper vi skal bli en skikkelig folkefest og vi krysser det vi har for at værgudene er med oss denne dagen. Til de av dere som ønsker å reservere bord i restauranten denne dagen så ring 55 24 77 77.

Men først er det torsdag 30.april som gjelder, 9 løp på programmet. En litt artig V5-rebus med 3 løp med 15 hester i hver av de 3 siste V5-avdelingene og en annen kuriositet er at V5 2.avdeling er et rent dameløp. Veldig gøy at man har klart å samle 12 flinke kusker som har fått forholdsvis jevne hester tildelt og dette har blitt et flott spilleløp.

Etter at vi pusset opp pub'en så er denne nå åpen hver løpsdag og der serveres det enkle retter i et helt nytt miljø enn det som var der tidligere.

Avslutningsvis så kan vi også nevne at vi forrige helg huset over 2000 russ som for 3.året på rad hadde sin russeinnvielse ute på Parken, igjen et arrangement til 20 i stil og Politiet var i år igjen full av lovord om både russ og arrangør.

Med andre ord så er aktivitetsnivået høyt på Travparken for tiden og det har gått litt utover nettsiden, men nå har dere ihv.fall fått en liten oppdatering og skulle det ikke ligge lokale nyheter ute hver dag, ja så titt gjerne innom for det. Newsfeeden vår med travnyheter fra Norge og Sverige oppdateres kontinuerlig og er til hjelp for deg som liker å følge med på hva som skjer på travfronten..

Dette ble mye om alt og litt til, vi runder av med å ønske alle velkommen mage flotte travdager i nærmeste fremtid.