Det nærmer seg med stormskritt...

02.04.2009
Artikkelbilde
Bergen Travpark- en av landets flotteste travanlegg

Bergen Travpark teller ned til årets første V75-omgang. Det jobbes på spreng for å klargjøre arenaen til årets første festdag.

Heldigvis ser det ut til at værgudene tenker å spille på lag med oss i forhold til de ytre betingelsene både i dagene før og under selve kjøringen på lørdag. Foreløpig antall bordbestillinger tilsier at det skal bli "stinn brakke" i restauranten og for de som er sent ute så er det viktig at de kaster seg over telefonen og taster 55 24 77 77 for å høre hva som er igjen av bord. Til de som ikke får plass eller måtte ønske å vandre rundt i spillehallen og å se løpene fra "tråkka", ja så er et besøk i den nyoppusede pub'en vår virkelig å anbefale. For de som har frekventert dette lokalet de siste 25 årene så kan vi love at publikum knapt vil kjenne seg igjen. Her snakker vi om en "absolute make-over".

For barna er det og gjort forbedringstiltak ved at det nå er laget til et eget barnerom nede i ene enden av spillehallen(bak informasjonsluken). Ponniridningen er gjerne mer attraktiv når det er fint vær og det ligger det altså an til. Og for alle de spill og hesteinteresserte så finnes det egentlig flere "pølserosiner" denne løpsdagen. Åpne V75-løp med noen overspilte favoritter og et par løp som det er svært vanskelig å finne ut av.

Omsetningsprognosen i V75-spillet tilsier pr. torsdag formiddag ca. 18.millioner i omsetning og det skal vi kunne leve godt med. Men enda så har jo ikke DU levert ditt spill regner vi med ?? Apropos spillmuligheter så lanserer Norsk Rikstoto denne uken et nytt produkt for de som ønsker å spille sammen med andre. Ikke alle kommisjonærene har av ulike årsaker tilbudt kundene muligheten til å kjøpe/være med på V75-andelslag. Denne uken ble det nye andelsbankproduktet lansert og vi anbefaler at du tar kontakt med din nærmeste kommisjonær for å få vite mer om denne geniale nyvinningen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om forberedelsene til stevnet i morgen. Akkurat nå så innredes publokalene med de siste møblene og bane/vaktmestrene har begynt å jobbe med banunderlaget for at de aktive skal kunne få konkurrere på et optimalt underlag.

Og bare for å ha sagt det også, så gleder vi oss i tillegg storveis til å få lov til å være vertskap for åpningsdagen av VM for travkusker torsdag 14.mai.