Noen tar aldri ferie....

08.04.2009
Artikkelbilde
Klarer Vinyard A.L. å innfri som stor favoritt i V5-innledningen skjærtorsdag ?

Værprognosene for skjærtorsdag er ikke de aller beste, annet enn for det aktuelle tidsrommet når vi sender avgårde våre 10 travløp. La Kvikk Lunsjen ligge og legg heller turen ut til Travparken torsdag.

Påskehøytiden er over oss, men i travkretser er ikke det annet enn ensbetydende med det årvisse skjærtorsdagstevnet på Travparken. Skjærtorsdag bruker å være en flott travdag for hele familien. Stevnestart kl.14.30 gjør sitt til at man kan ta med både liten og stor og glemme kjøkkengrytene for i hvert fall en dag.

Travparken Servering byr på en 3-retters buffe i restauranten og i løpsbanen så byr vi på V5-spill fra løp 2 til 6 og i tillegg et svært severdig løp for varmblodsliten som løp 7.Med tanke på de mange gode og hyggelige tilbakemeldingene vi fikk fra våre besøkende sist lørdag under V75-stevnet, er vi litt forventningsfulle i forhold til at en del av dere kommer igjen også skjærtorsdag.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til en hyggelig og spennende travdag på Bergen Travpark skjærtorsdag. Stevnestart er klokken 14.30.