Vi må holde det gående.....

15.04.2009

På denne tiden av året så er det gjerne litt slik at det begynner å bli kamp om tiden og det er mye man kan velge blant. Husk da at travsporten trenger deg.

Ikke for at vi skal sette oss selv foran den ene eller den andre aktiviteteten, så er det likevel klart at i disse tider når fotballsesongen tar til, hagen skal stelles og båtpussen skal gjøres, så må man gjerne velge bort noe for å få tid til det viktigste. Det er der vår oppfordring ligger i at man kan få tid til det meste viss man bare er i godt nok humør. Etter en par tre timer på travbanen der man har fått et eller flere adrenalinkick etter enten nesten å ha vunnet eller faktisk har vunnet noen kroner, ja det gjør godt for kropp og sjel kan dere vite.

Torsdag venter en "ordinær" travdag med V5-spill med innleveringsfrist kl.18.35, husk også at det er sesongåpning på Øvrevoll og at det kan være lukrativt å henge seg på et andelslag hos din faste kommisjonær for om mulig få med seg noen "galopp-kroner" også.

Vi lader ellers opp til fredag 9.mai når vi arrangerer NM for stallansatte og torsdag 14.mai når vi er så stolte og heldige over å kunne være vertskap for åpningsdagen under VM for travkusker. Denne dagen frir vi til dere alle som har et hjerte for travsporten om å legge turen ut til oss. Det er langt fra hver løpsdag at man har slike "godbiter" på menyen.

Velkommen på Parken torsdag og har du ikke tid til å svinge utom, så ikke glem å levere en V5-lapp da...