V75-stevne med høy underholdningsfaktor...

07.08.2009
Artikkelbilde
Forhåpentligvis fylles restauranten til randen av "sultne" publikummere lørdag

Det er med stor forventning og glede at vi kan ønske velkommen til det tredje av i alt 5 V75-stevner på Bergen Travpark dette året. Et stevne som innbyr hele familien til å avlegge et besøk.

For å ta noen linjer om det sportslige så er det et kvalitatitvt stevne som har blitt snekret sammen. Med tanke på at det til dette stevnet kun er 2 "storløp"(Rappfots Æresløp Monte og Eldings Æresløp) og ingen eliteløp med høy premieskala på programmet, ja så er det god deltagelse i de aller fleste løpene. Spesielt løp 9 er en perle av et travløp som vi anbefaler at alle som har et hjerte for travsporten ønsker å overvære "live".

Sport og spill henger sammen og når feltene fylles opp med mange gode hester, ja da blir det også en høy vanskelighetsgrad i spillet. Ekspertene strides sin vane tro om hvem som er den eller de sikreste vinnerne. Lørdag ettermiddag kl.17.00 får vi se hvem som var nærmest til å kunne se inn i glasskulen.

Denne lørdagen står også barna og familien i fokus. Vi har forsøkt å lage et stevne som forhåpentligvis kan være med å lokke både nye voksne publikummere til Bergen Travpark, samt at de faste publikummerne skal kunne ta med seg barna og samtidig vite at de skal vi ta oss av.Med både sykkelaktiviteter utendørs, vi krysser fingrene for at det kommer noen oppholdsbyger også, der barna får med seg en nyttig og flott deltagerpremie, samt med ponniridning og et betjent lekerom, ja da er vi ganske sikre på at barna skal kunne få en opplevelsesrik og spennende dag på Bergen Travpark.

Litt "brød og sirkus" blir det også for de voksne, vi arrangerer "Hesteeier for en dag-løp" i det 8.løpet og det er etter vår egen mening, ganske så fine premier til de som er så heldige å bli plukket ut til å få være med på seremoniplass og se "sin" hest kjempe om seieren i løp 8. Mer informasjon om denne aktiviteten får du når du ankommer banen.

Vi ønsker ellers familien Hauge, som stod bak nå avdøde Elding, entusiastene rundt Rappfot-løpet, alle de aktive, publikum og ikke minst løpsdagens sponsorer,alle som en hjertelig velkommen til en spennende og opplevelsesrik dag på Bergen Travpark

Minner også om at dere må huske å ringe for å bestille bord i restauranten for de som har planer om å sitte der. Med litt usikre værprognoser så kan det være lurt å sikre seg en plass der før det blir for sent. 55 24 77 77 og bordet er ditt.