Månedens hest i juli på Bergen Travpark

06.08.2009
Artikkelbilde
Wilson star en av totalt 36 forskjellige hester som tok 1 seier hver på Bergen Travpark i juli måned.

Det var langt i fra en enkel oppgave å finne månedens hest på Bergen Travpark i juli måned. Med 36 forskjellige vinnere så måtte det til en skjønnsmessig vurdering for å finne den riktige hesten.

WILSON STAR

 

ble kåret til månedens hest for juli måned på Bergen Travpark.  I en måned der ingen hester klarte å vinne mer enn 1 løp så ble det en bortimot håpløs oppgave å plukke ut månedens hest. I praksis så er det vel 35 eiere, trenere og andre intressenter som gjerne nå er skuffet over at de ikke ble deres hest som ble plukket ut, men sånn ble det i hvert fall denne gang.

Men Wilson Star selv skal slippe å unnskylde seg for utmerkelsen. Til det så gjorde hesten et løp helt utenom det vanlige den 16.juli. Selv etter stor startgalopp og kjøring på opphenting den første halve runden og deretter et direkte avansement til utvendig posisjon, så var hesten sterk nok til å seile inn til en kruttsterk seier. Hesten gjorde også en meget tapper innsats uken etter når han pånytt gikk utvendig for vinnerhesten Nordstjernen D.K. og kjempet også da tappert til 2.plass.

Wilson Star eies og trenes av John Vidar Trengereid fra Årland i Samnanger. Benyttede kusker  på Wilson Star er Lars Tore Hauge og Geir Mikkelsen. Vi ønsker kretsen rundt hesten lykke til med resten av sesongen og karrieren og gjør jmf.statuttene for månedens hest-kåringen på Bergen Travpark, oppmerksom på at skulle hesten gå til topps i V75 2.avdeling lørdag 8.august, så vanker det en ekstrabonus på kr. 20 000.

Utmerkelsen deles ut ifm. neste start på Bergen Travpark