Vel blåst, men nye tak i vente....

17.08.2009

I skrivende stund så kan man slå fast at det ser ut til at anlegget har tålt helgens konsertbegivenhet på beste måte. Tirsdag venter et nytt lunsjtrav på Bergensovalen.

Uten å dvele for mye ved helgens konsertbegivenhet så kan man vel konkludere med at man kom sånn noenlunde fra debuten som konsertarrangør. Det er helt sikkert ting man kunne gjort bedre og annerledes, men det er som med en ustartet travhest, et sted må man begynne. Mye upløyd mark og spesielt ift. logistikken på selve tribunebygget så kan man finne bedre løsninger. Men artisten leverte og vel så det, og for de som var mer interessert i musikk enn fest, ja så var vel det det viktigste ?? Så får tiden vise om det det kommer flere henvendelser om å få benytte Bergen Travpark som konsertarena fremover. Mer uheldig med været enn man var denne gang, ja det går det nok ikke an å være selv i Bergen.

Allerede søndag morgen var det i tillegg Amcar-utstilling på anlegget slik at det hviles ikke for mye verken på puten eller laurbærene for tiden. Tirsdag venter i tillegg et nytt lunsjtrav. 7 løp på programmet, hvorav man har funnet plass til 5 av de innenfor V5-veddemålet. V5-innleveringen er satt til det nøyaktige tidspunktet av kl.13.37 og de fem første løpene avvikles med en fart som gjør at man kun får ned et par munnfuller mellom hvert av løpene. Restauranten er åpen og "spitshinet" etter helgen og det skal være mulig å få kjøpt seg et lite lunsjmåltid.

Legger vi til at været nå selvfølgelig har snudd seg, at banen ventes å være tipp topp og gjerne bedre enn det, ja så er det bare å avslutte med at vi ønsker alle som har anledning til å legge turen utom. Og til dere andre....det minste dere kan gjøre er å levere en V5-lapp eller 2...

Vel møtt og godt spill....