Årets siste lunsjtrav på Bergen Travpark

14.12.2009

Det første av ikke mindre enn 2 løpsdager denne uken, avvikles tirsdag 15.desember. Kun 5 løp på programmet, hvorav alle da nødvendigvis inngår i V5-spillet. Stevnestart kl.13.00

Et favorittpreget V5-spill på menyen fra Bergen Travpark denne tirsdagen. Med 2 løpsdager på 3 dager så er det utfordrende å kunne levere i alt 14 gode spilleløp disse 2 dagene.

Det største sportslige poenget under tirsdagens stevne, er hvorvidt 5.Drav Siss i V5-spillets 3.avdeling makter å innfri favorittstempelet og med det kunne "håve inn" dobbel førstepremie i dette løpet. Som månedens hest på Bergen Travpark i november måned så er hesten berettiget dobbel førstepremie i sitt første og neste løp på samme bane under forutsetning av at løpet finner sted måneden etter utmerkelsen ble gitt.

V5-innlevering kl.13.37 og til de som legger turen på banen så er det restauranten som er stedet denne tirsdagen. De andre serveringspunktene er ikke åpne under lunsjtravet, men i restauranten kan man sitte varmt og godt og nyte en god gryterett samt wienerbrød og vafler.

Velkommen.