En kjempe tar farvel....

30.12.2009
Artikkelbilde
Elliot Frontline og Ove Wassberg. Et radarpar som har gledet mangt et travsporthjerte i løpet av Elliot'n sin lange karriere.

Det er opptil flere punktum som skal settes på Bergen Travpark den siste kjøredagen i 2009. At travstorheten Elliot Frontline tar farvel er gjerne det som vil gjøre det største inntrykket.

I år er det Bergen Travpark som får anledning til å avslutte travåret. 10 løp står på programmet og inne i mellom dette så skal det deles ut opptil flere hedersbevisninger til de som har gjort seg fortjent til dette enten gjennom flere år, i 2009 og i deler av det siste året. Et farvel med Elliot Frontline burde i seg selv være grunn nok til å legge turen til Travparken på årets siste dag. 31.desember er det ubønnhørlig slutt for den slitesterke og ærlige traveren. Sjelden kan en traver ta farvel med så god samvittighet overfor sin trener og eier.

Med andre ord så burde det å legge turen til Travparken før man skal fortære nyttårsmiddagen, overvære nyttårstaler og etter det sette fyr på om ikke annet enn himmelen, være en tidtrøyte å vurdere. Med stevnestart kl.13.00, 1.løp sendes avgårde kl.13.50, så går man vel i grunn glipp av fint lite i og med at man er hjemme til kl.17.00 nesten uansett hvor man skal til.

2 V5-spill med et par store favoritter i hvert av spillene skulle borge for ikke de helt store utbetalingene denne gang, men dette har vi vært inne på før og det er ikke alltid at hestene og kuskene gjør ting helt etter planen. Baneforholdene kan nok ventes å spille både spillere og ikke minst de 4-bente et og annet puss. En ting er helt klart, baneunderlaget på Bergen Travpark vil 31.12.2009 kreve at hestene er utrustet etter de vinterlige forholdene som råder. Sko med pigger er eneste tilrådelige utrustning slik baneunderlag og temperaturutsikter ser ut til å bli.

Da gjenstår det bare å takke for et innholdsrikt 2009 og ønske alle travsportvenner og andre med, et riktig godt nytt år.