En liten pause fra de doble V5'ene....

09.12.2009
Artikkelbilde
Vinyard A.L. har slitt med å få klaff i sine siste opptredener, denne gang er forutsetningene optimale. Kan Knapskaug-traveren igjen bryte målsnøret først ?

Desember måned er en travel tid på alle mulige måter og heller ikke vi på Bergen Travpark får anledning til å så mye julefred før jul i hvert fall. 3 løpsdager i vente de neste 7 dagene.

Også denne gang har arrangøren valgt å sette monteløpet opp som dagens første løp. Friskt i minne parodien fra november måned så gir vi med dette monterytterne muligheten til å revasjere seg og vise seg tilliten verdig for at dette skal bli et spennende  og severdig løp. Årets montechampionat er en en åpen affære forant årets siste monteløp og det er mellom Charlotte Steine, Renate Aarlie og Stine-Beate Hjartholm at striden står dette året. Alle 3 står med 2 seire hver i løpet av året, men førstnevnte leder ved å inneha flere 2.plasser enn de 2 andre.

Så er det over til V5-spillet, ja skriver spillet i entall denne gang, for Bergen har fått en pause som arrangør av dobbelt V5-spill denne uken. Det skal vi tåle meget vel for det er ikke alltid like enkelt å finne 8 løp som man kan forsvare som gode spilleløp nå på denne tiden av året. Men uten å rette skytset mot andre enn oss selv så får vi være litt overbærende med at det er litt forskjellig som er på travmenyen om dagen. Tirsdag kveld var det for eksempel 4 hester til start i V65 1.avdeling på Axevalla og under onsdagskveldens V65-stevne på Bjerke så var det flere av feltene som ikke var fulle, vi kjører med andre ord nok løp i dette landet for tiden kan det se ut som. Og for hesteeiere så er det kunsten om å ikke "kjøre i hjel" dyrene som mer er blitt utfordringen, enn å klage på at det ikke er løp.

V5-spillet går fra løp 2 til og med 6 og har innleveringsfrist kl.18.35. I den 3.V5-avdelingen så får vi forhåpentligvis en fartsfest på en løpsbane som det garanteres kan gi rekordtider til å være på denne tiden av året. Hester som Vinyard A.L, Kippis og Strong Little Viking er bare 3 av mange som helt sikkert kommer til å kjøre fort i dette løpet. I løpet etter så møter vi på formsterke hester som Tiool Jubb og Tom Cruiser som begge må være opp i mot sitt beste for å kneble en feilfri Grand Tealight.

Som alltid mange poenger på forhånd, etterpå håper man mer på at man sitter med penger....

Velkommen til liten og stor, kaldblods og varmblods og uansett om du ikke får tid ut til oss i en travel førjulstid. Din nærmeste kommisjonær ligger trolig ikke langt unna..

Ha en flott torsdag uansett hvor dere måtte befinne dere.