Stipend fra Andreas Rasmussens Fond

13.12.2009
Artikkelbilde
Morten Almeland Pedersen - årets stipendvinner fra Andreas Rasmussens Fond.

Ungdomsstipendet fra Andreas Rasmussens Fond blir for 2009, tildelt Morten Almeland Pedersen. Utmerkelsen deles ut ifm.kjøredagen den 17.desember.

UNGDOMSSTIPEND – ANDREAS RASMUSSENS FOND

 

Det har også i 2009, blitt foreslått mange gode kandidater til ungdomsstipendet fra Andreas Rasmussens Fond

Årets stipend som er på kr. 15 000, tilfaller Morten Almeland Pedersen født 1990. Morten Almeland Pedersen har gjennom 2009 har vist seg som en målrettet og ambisiøs utøver innen travsporten og har signalisert at han har ambisjoner om å satse på travsporten som levevei fremover. Dette er også vektlagt ved tildelingen av årets stipend.

Som stallansatt hos travtrener Øyvind Austevoll så har han skjøttet sine oppgaver på beste måte i den daglige driften på stallen og Morten har gjennom året også utviklet seg til å bli en kusk som med sin offensive innstilling har oppnådd stadig bedre resultater i løpsbanen.

Morten Almeland Pedersen er også årets vinner av Bergen Travparks rekruttserie for ungdomskusker og ble nr. 3 i årets utgave av Norflis Cup.

Stipendiatet skal øremerkes et undervisningsopplegg, studiereise, opphold hos en trener eller lignende tiltak som bidrar til at kompetansen hos den som tildeles stipendet, økes.

 

Vi gratulerer Morten Almeland Pedersen med stipendet og utmerkelsen vil bli delt ut i forbindelse med kjøredagen 17.desember.

 

Bergen Travpark AS