Absolutt ingen "B-dag"........

26.02.2009
Artikkelbilde
Kan Cunningham legge på til 2 strake....

Denne torsdagen er det vår faste medarrangør om torsdagene, Klosterskogen Travbane i Skien, som har "rangen". Vi skal gjøre det vi kan for at vi blir mer enn "pausefisker"...

Pausefisker er aldri noen god assosiasjon og selv om vi etter å vært både nesten enerådende  tidligere torsdager i vinter og sist torsdag delte broderlig med Klosterskogen med hensyn til oppmerksomheten, så satser vi på å kunne gi trav-Norge noen flotte løp og en spennende V5-omgang også denne torsdagen.

Noen vil gjerne savne profiler og klare holdepunkter i V5-spillet fra Bergen denne gang. Viss dere blar over til løp 8 og 9 så vil dere se at vi hadde muligheten, men valgte heller å gi spillerne et V5-spill med en mye høyere vanskelighetsgrad enn viss vi hadde benyttet et eller flere av de 2 nevnte løpene innenfor V5-rammen. Sikkert noen som ikke er enige i dette, men vi ønsker primært å lage så "vanskelige" V5-spill som mulig, under forutsetning av at de aktuelle løpene kan forsvares sportslig sett.

Allerede i det 1.løpet så er det mulig å hente seg noen kroner og etter 6.Minella sitt oppsiktsvekkende monteprøveløp så kan det være lønnsomt å sette noen småkroner på Charlotte Matre i et ellers meget åpent monteløp. Et monteløp som denne gang teller hele 12 deltagere fra 4 forskjellige distanser og dette er i det hele tatt et mer enn brukbart spilleløp. Med full konsentrasjon fra rytterne så regner vi i tillegg med at starten går på det første forsøket. Utfordringen er herved gitt :-)

Inne i V5-spillet så støter vi i den 1.avdelingen på en storfavoritt som har vært skadeforfulgt den siste tiden og muligens kan det være lurt å dekke denne opp ? En kapabel 4-åring går opp en klasse i den 2.V5-avdelingen og kan det derfor bli for tøft å legge på til 2 strake ? Den tredje avdelingen er en "nøtt" mens det gjerne ser litt mer oversiktelig ut igjen i de  2 siste V5-avdelingene.

Vi avslutter ellers dagen med 2 "eliteløp" og kan den hurtige og flinke Moe Odin-datteren Vår Frøya utfordre hjemmebanens fremste kaldblodstraver Feseth Lynet, eller blir hun et nummer for liten. Og hva kan nykommeren Rousseau Detain og friskusen Erik Hagseth Hordvik stelle i stand mot den store favoritten Uppercut Flevo i dagens siste løp ?

Og til deg/dere som ikke har vært ute og sett hvor fint vi har fått det nå etter at vi har pusset opp, hva er det å lure på ?? Kun 15 minutter unna er vi fra sentrum og litt lenger viss du bor syd eller vest i byen, men hva er vel en liten halvtime på en torsdagskveld når du likevel ikke har noe å finne på. ??Kom igjen da....Vi håper ihvertfall at du kommer og ta gjerne med kona, barna, naboen eller en kamerat....Velkommen skal dere uansett være alle som en..