Månedens kusk i januar: Ove Wassberg

28.02.2009
Artikkelbilde
Ove Wassberg - månedens kusk i januar

Noe forsinket ble månedens kusk for januar satt pris på.

Månedens kusk januar måned

 

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

For januar måned ble vinneren Ove Wassberg

Det nye året startet som det forrige sluttet med Ove Wassberg som den ledende ”tobeinte” skikkelsen på Bergen Travpark. Trenernestoren har virkelig fått sving på seiershjulet den siste tiden og selv om han pent måtte finne seg i å være tilskuer under månedens siste kjøredag, så kunne han likevel notere seg for hele 11 seire i januar og har dermed fått en veldig flott start på året. Ove kunne i januar også notere seg for flere flotte V75-resultater på ulike baner og Ove fortjener all mulig honnør for at han "tør å ta turen" for å konkurrere med de beste.

De 11 seirene på Bergen Travpark i januar ga Ove en sammenlagt odds på 45,33 og det var 2 seire og ca. 8 oddspoeng mer enn Svein Ove Wassberg oppnådde på sin 2.plass. Disse 2 skilte seg klart ut på statistikkene i januar, men også den glade amatør Bernt Øksnevad sine 3 seire bør nevnes når man oppsummerer denne måneden

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant