Torsdagen en travel dag...

19.02.2009

For de spillinteresserte så er torsdagene en spennende og innholdsrik dag. Lunsjtrav og 2 "kveldstrav" krever sitt.

Denne torsdagen så er det ikke mindre enn 4 baner man kan gjøre sine innsatser til, på dagtid er det svenske Täby(galopp) som byr på det etterhvert så populære V4-spillet til Sverige og etter det er det etterhvert så innarbeidede lunsjtravet fra Bjerke Travbane i gang. Tirsdag 3.mars så er også "tirsdagslunsjen" i gang igjen med årspremiere på Jarlsberg Travbane.

På kveldstid er det i kveld oss her i Bergen, sammen med Klosterskogen Travbane i Skien, som skal stå for underholdningen. Bergen er "hovedbane" med V5-innlevering kl.19.05 og arrangør av Dagens Dobbel og Supertrippel-løpet.

Sist torsdag så gjenåpnet vi den nyoppussede restauranten vår og det var med en viss porsjon stolthet at vi kunne vise frem våre nye lokaler til både de faste, men også en del nye gjester. Litt "finish-arbeide" gjenstår fortsatt til at lokalene er helt 110 % der vi ønsker dem, men vi har et mål om at vi til årets første V75-stevne, lørdag 4.april, skal fremstå bedre enn hva vi har gjort noengang.

Våren vil forhåpentligvis gi travsportpublikummet i Bergen mange høydepunkter. Som delarrangør av VM for kusker og med det årvisse NM for stallansatte på listen over arrangementer i mai måned, ja så er det bare å se fremover og glede seg til en årstid helt uten snø og kulde.

Disse arrangementene kommer vi tilbake til fremover våren, inntil da så håper vi på godt oppmøte også på hverdagstravet i tiden fremover.

Vel møtt.