Ventetiden er over..

12.02.2009
Artikkelbilde
Kan Chip Hovsten og Renae Aarlie legge på til 2 strake seire ?

Vi tenker da ikke på den legendariske tekststrofen fra Jokke og Valentinerne, men derimot både på at 14 dagers løpspause er over og at restauranten har fått sin første ansiktsløftning på 25 år.

14 dagers løpspause har nok gjort gode for både hester, eiere, arrangøren og evt. andre som måtte ha ønsket seg en pust i bakken. Vi kom gjennom januar på en tilfredsstillende måte og vi må samtidig benytte anledningen til å takke alle eiere, trenere og andre som bidro med å melde nok hester til å kunne avvikle doble V5-er i hele januar måned. I den samme perioden så kom bortimot "rubbel og bit" av hester med i løpene da det av "sikringsårsaker" ble kjørt maksimalt antall løp i denne perioden.Fremover så kan det gjerne bli mer kamp om plassene og behov for noe mer starpoeng for å alltid komme med i løpene, slik at her gjelder det å ha hestene i form og sitte i den mye omtalte "turen".

Spillemessig så er det også alltid mest moro å "sitte i tur", hvorvidt man mener at man gjør det etter denne løpsdagen, ja det får man ta en opptelling på når dagen er omme. Dette er i hvert fall helt klart de 2 mest kvalitative V5-spillene vi har presentert sålangt i år og vi forventer både god sport og potensielt gode spilleløp denne løpsdagen.

Løpsdagen markerer også at restauranten har vært utsatt for en "absolute make-over" og mens man ofte før ofte så litt mørkt på ting når man både kom og gikk fra dette lokalet, det siste kan vel gjerne skje fortsatt, men da av andre årsaker, så har lokalene nå fått et lyst og oppfriskende uttrykk. Noe "finish-arbeide" gjenstår, men når alt kommer på plass så blir dette veldig flotte lokaler.

Ikke nok med at restauranten har vært utsatt for en forvandling, så har man også nå kastet seg ut i arbeidet med å gjøre om den gamle og utslitte pub'en nede i spillehallen, til en åpen og koselig hall. Arbeidet her vil ikke ferdigstilles på en stund enda og publikummet i spillehallen anbefales å vurdere hvorvidt restaurant eller tribune kan være bedre alternativer i byggeperioden.

Vi ønsker alle og enhver, både "trofaste slitere" og nye og nysgjerrige besøkende hjertelig velkommen til travstevnet på Bergen Travapark torsdag 12.februar.