Det begynner å ta form....

14.01.2009

Bergen Travpark og især restauranten er for tiden under ombygging, men litt etter litt så begynner det nye "uttrykket" å ta form . Torsdag er det klart for den 2.løpsdagen uten restaurant.

Bortsett fra at det trådløse nettverket ikke hadde den ønskede linjehastighet og kapasitet, så var inntrykket at publkum kunne leve med det tilbudet som man ble presentert forrige torsdag. Dette var den første av i alt fire løpsdager der restauranten er stengt som følge av oppussing og vi har i mellomtiden testet og gjort forbedringer av det omtalte nettet, og vi håper og tror at tilfredsheten skal bli bedre med akkurat dette denne gangen.

Vårt nye Rikstoto Direkte-rom samt en ominnredet tribune og en åpen pub er de tiltak som er satt i verk for å forsøke å ikke la vårt trofaste publikum "lide" i denne perioden. Tilbakemeldingene var som sagt gode og selv om det også denne gangen "fristes" med en gryterett for "125-lappen", så lover vi et "bedre måltid" allerede neste løpsdag.

Om det som skal utomhus så er det følgende forutsetninger som preger stevnet: 10 løp, det første er i så måte et montê-løp der det skal bli spennende å se om fjorårs-slageren fra monteløpene, 2 Maitre Titan, kan holde unne for blant annet 8.Leo One og 10.Ron Keeper. 2 V5-spill, DD og Supertrippel-løpet er også på kjøreplanen denne torsdagen slik at det er flusst av muligheter til å spe på en gjerne noe skranten "januar-kasse" ?

Noen felt er litt tynnere enn ønsket, og V5 B ser vel ut til å inneha noe høyere vanskelighetsgrad enn hva V5 A ved første øyekast krever av kryss. 4. Spang Jo Best blir stor favoritt i begge V5-spill, men samtidig så viser det seg at det ofte er i de "overlappende" V5-løpene at det kommer en "smell" og da kan fort bongene til begge spillene være tapt....

Uansett strategi så ønskes hver og en av dere, enten dere hadde tenkt å avlegge "Parken" et besøk, eller "bare" skal levere et spill, lykke til med innsatsene og vurderingene frem til løpene sendes avgårde....