Det skal bli så fint så.....

07.01.2009

Ja det er med en viss forventning at Bergen Travpark har satt i gang et oppussingsprosjekt i restauranten. Dette betyr et noe redusert serveringstilbud på Parken i januar måned.

Bergen Travpark en byggeplass…

Som gjerne mange har fått med seg, så står altså Bergen Travpark foran en større opprusting og ombygging av publikumsfasilitetene i 2009. Arbeidet er allerede påbegynt i restauranten, noe som betyr at denne vil være stengt under de kommende løpsdagene i januar måned.

Restauranten forventes gjenåpnet i ”ny drakt” til løpsdagen den 12.februar og vi håper og tror at både vi og publikum da vil bli fornøyd med de tiltak som har blitt iverksatt for at trivselen skal økes og fasilitetene skal bedres for publikummet på Bergen Travpark.

Hva skjer så i januar måned ? Vi har tenkt og grublet litt ift. hvilket tilbud vi ikke minst skulle gi våre faste publikummere og det må selvsagt være opp til den enkelte å innpasse seg best mulig under denne perioden, men vi har landet på følgende løsning:

En del av bordene fra det øverste platået i restauranten har blitt flyttet over i tribuneseksjonen og disse bordene er i første omgang tiltenkt for de av gjestene våre som ønsker å spise. Likeledes så oppfordrer vi publikum til å ta i bruk det nye Rikstoto Direkte-rommet vårt(gamle ”Siggen”), der man også under byggeperioden kan bringe med mat. Dette rommet har flott utsikt til løpsbanen samt at gir publikum tilgang til all nødvendig spillinformasjon.

Nede i pub’en vil det bli laget en mindre buffe-løsning med en enklere varmrett som man da kan ta med opp i tribunedelen eller om man ønsker å sitte i spillehallen.

Det må i denne anledning presiseres at skjenkeløyvet på stedet ikke tillater at alkoholholdige drikker blir tatt med opp i tribunedelen eller inn i Rikstoto Direkte-rommet.

Prisen på ”mat” og kaffe settes til kr. 125,- og vi håper at dette er et tilbud som publikum kan leve med i denne perioden.

Gi oss gjerne tilbakemeldinger underveis i ”byggeperioden” slik at vi så godt som råd er kan forsøke å imøtekomme deres ønsker og forventninger.

 

Bergen Travpark og Travparken Servering