Dobbelt V5-spill og Bergen Travpark i fokus..

07.01.2009

Som eneste travbane som arrangerer løp på kveldstid 8.januar så har Bergen Travpark alt fokus rettet mot seg. Travarenaen mellom de syv fjell sender avgårde ikke mindre enn 11 løp denne torsdagen.

Hestepopulasjonen i vest er på tross av at ikke premienivået i løpene for tiden er overvettes høyt sammenlignet med resten av landet, på et stabilt høyt nivå, noe som muliggjør å avvikle 2 kvalitativt brukbare V5-spill midtvinters. 11 løp på programmet vil noen kanskje mene er i overkant, men denne gangen skyldes dette først og fremst at arrangøren ved å dele "delingsløpene" i 5 løp i steden for 4, sikret seg et bedre utvalg og bredde i jevne felter når man er tillagt å kjøre dobbel V5.

11 løp blir nok mer unntak enn regelen i fremtiden, men med unntak av et noe tynt elieteløp for varmblodsklassen og at noen av løpene har blitt "skjemmet" av en eller flere strykninger, så er det anstendige løp som presenteres årstiden tatt i betraktning.

Travparken er som nevnt under ombygging, vi håper likefullt at våre trofaste gjester og andre som måtte ta turen, finner seg til rette under de rådende forhold.