Etter denne er det kun 1 igjen....

22.01.2009

Når denne løpsdagen er vel i havn så gjenstår det kun 1 løpsdag til med dobbelt V5-spill i januar måned. Det startes tett og belastningen på hestemateriellet er stor i disse dager.

Som skribenten tidligere har vært inne på så var det en stor utfordring Bergen Travpark ble tildelt når man fikk i oppdrag å arrangere doble V5-spill i hele januar måned. 5 løpsdager og 10 V5-spill der man tilstreber å levere "kvalitet" ift. det spillemessige, det er ikke enkelt på et begrenset og noe "gjennomsiktig" hestemateriell. De 2 siste gangene så har det vel vært litt i grenseland mht. kvaliteten, mens det derimot den forestående løpsdagen ser noe bedre ut.

Med nylig tilbakelagt lønnsinngang i en ellers "slunken" januar-pung så håper vi i tillegg at omsetningstallene løfter seg et lite hakk fra de foregående torsdagene. Gårsdagens 10-millionersomsetning på "onsdags-V75'en" borger ihv.fall for at det er penger i folks hender, det er bare opp til travsporten å tilby interessante løp å spille til.

Ellers så slår restauratøren på "stortrommen" til de gjestene som støtter opp om oss også i disse ombyggingstider. Skinkesteik m/tilbehør står på menyen i dag og det hele til kun kr. 125, -. Namnam og godt spill....